maanantai 2. marraskuuta 2015

Omakeksimä-Olympialaiset 12.10.2015

Kalahaukkojen sudenpentulauma Koirasudet ideoivat ja järjestivät tarpojavartio Ugasiileille Olympialaiset 12.10.2015. Suunnittelua tehtiin edellisellä viikolla Koirasusien kesken ja lajeja ideoitiin porukalla. Lopulta lajeiksi päätettiin ottaa mm. Keihäänheitto, Yksloikka, Käpylusikkaesteet, Pussijuoksu sekä Roikunta. Lisäksi yhteisenä lämmittelynä otettiin muistipeli Kimin leikki. Kisa alkakoon!


Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tässä tehdään tärkeitä päätöksiä lajeista ja Olympialaisten säännöistä. Lisäksi sovittiin rastivastaavat, valokuvaajat sekä mittaajat/ajanottajat.


Kimin koe oli vaikea, mutta kuitenkin tuli tasapeli. Esineitä oli paljon, mutta silti kaikki muistettiin.Kukin saivat heittää keihästä vuorollaan, mutta tiukan kisan voittivat Ugasiilit. Keihäsrastivastaavina toimivat Oskari, Cecilia ja Aleksi.
  
Seuraavana lajina oli Yksiloikka. Kaikki saivat hypätä vuorollaan. Ensin otettiin vauhtia, sitten hyppy laudalta ja yksi väliloikka.  Loikan pituus merkittiin puukepillä. Tulokset näet tästä:

 

Tuomariston tarkat mittaukset kertovat selvästi että Yksiloikan voittivat Koirasudet! Huijaustakin epäiltiin, mutta kuva osoittaa että tulokset ovat kiistattomat.


Roikkumiskisa oli rankka ja käsiin sattui. Aikaa otettiin sekunttikellolla ja roikkujille saatiin hurjat tulokset. Lopulta voiton veivät Ugasiilit.Käpylusikkaviesti oli todella tasainen aluksi, mutta Koirasudet kirivät lopuksi jopa minuutin Ugasiilejä edelle. Ilta pimeni nopeasti, joten radasta tuli todella vaikea.


Palkintojenjaossa kaikki palkittiin, sillä Olympialaiset päättyivät tasapeliin. Palkinnoiksi kaikki saivat tikkarinJ  Hyvä Koirasudet ja Ugasiilit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti